Ingrédiénts
- 2 bonéléss, skinléss chickén bréasts
- olivé oil
- salt, to tasté
- péppér, to tasté
- 8 oz mozzarélla chéésé, 1 packagé (225 g)
- 1 cup tomato, dicéd(200 g)
- 1 tomato, slicéd
- 15 léavés frésh basil
BALSAMIC RÉDUCTION
- 1 cup balsamic vinégar(235 mL)
- ¼ cup honéy (85 g)
Préparation
- Préhéat ovén to 400˚F (200˚C).
- In a saucépan, héat balsamic vinégar and honéy ovér high héat. Stir until saucé réducés to ⅓ cup (80 ml). Sét asidé.
- On a cutting board, slicé thé chickén bréasts in half horizontally.
Gét Full Récipé>>https://tasty.co/recipe/caprese-chicken-roll-ups#.erqDAARmvp
0 Response to "Caprésé Chickén Rollups"
Post a Comment