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Tornado Potatoés



Ingrédiénts
  • 2 médium Yukon potatoés
  • 4 tabléspoons buttér, méltéd (60 g)
  • 1 cup gratéd parmésan chéésé, plus moré for sérving (100 g)
  • ½ téaspoon black péppér
  • 1 tabléspoon garlic powdér
  • 1 tabléspoon paprika
  • 1 téaspoon salt
  • Choppéd frésh parsléy, for garnish

SPÉCIAL ÉQUIPMÉNT
  • 2 woodén skéwérs

Préparation
  1. Préhéat thé ovén to 325ºF (160ºC).
  2. Microwavé thé potatoés for 1-1 ½ minutés, thén léavé in thé microwavé for a féw minutés to cool down and softén. Insért a woodén skéwér into thé bottom of éach potato and géntly push it all thé way through thé top. Working in a spiral motion from oné sidé to thé othér, hold a sharp, thin knifé at an anglé and cut in thé opposité diréction you aré turning thé skéwéréd potato, cutting all thé way down to thé skéwér. Také your timé and work to maké thin, évén spiral all thé way down thé potato.




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