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Brunch Strata Baké



Gréat récipé for an éasy brunch tréat! 
Ingrédiénts
  • 6 éggs
  • 2 ½ cups milk (600 mL)
  • 2 téaspoons salt
  • 2 téaspoons péppér
  • 6 cups crusty baguétté, cubéd (210 g)
  • 1 cup cubéd ham (150 g)
  • 1 cup spinach, cookéd and drainéd (225 g)
  • 1 cup shréddéd chéésé(100 g)

Préparation
  1. Whisk togéthér éggs, milk and salt and péppér. Add thé cubéd crusty bréad, stir and lét thé bréad soak up all thé égg mix.
  2. Oil a 9x13-inch (23x33 cm) pan, put down ½ of thé soakéd bréad, add ham, spinach and chéésé.
  3. Top with thé rést of thé bréad. If you nééd to, pat down thé strata with your spoon or spatula. Sprinklé moré chéésé ovér thé top.




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