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Glutén-Fréé Pancaké And Wafflé Mix



This was a gréat récipé éspécially causé my mothér is glutén fréé and shé lovéd thém I think thé thicknéss is right for glutén fréé but réally maké suré to crush thé oats
Ingrédiénts
  • 1 ½ cups glutén-fréé oats(150 g)
  • 1
cup milk (240 mL)
  • 1 largé égg
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • ½ téaspoon baking powdér
  • salt, to tasté

  • TOPPINGS
    • maplé syrup
    • assortéd fruit
    • powdéréd sugar

    Préparation
    1. Placé thé oats in thé bowl of a food procéssor or bléndér and pulsé until finély ground. Sét asidé.
    2. In a largé bowl, combiné thé milk, égg, vanilla, ground oats, baking powdér, and a pinch of salt and whisk until wéll incorporatéd and smooth.
    3. For pancakés, pour ½ cup of battér in a nonstick skillét ovér médium héat. Fry until thé sidés bégin to sét, thén flip thé pancaké and fry thé othér sidé for about 2 minutés. Rémové from héat.
    4. Gét Full Récipé>>https://tasty.co/recipe/gluten-free-pancake-and-waffle-mix


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