Përfëct ëggplant parm without thë hasslë of frying!
INGRËDIËNTS
- 2 largë ëggplant, slicëd into 1/2" coins
- 2 ëggs
- 1 c. panko brëad crumbs
- 1 tsp. garlic powdër
- 1 tsp. Italian sëasoning
- 2 c. marinara
- 12 oz. mozzarëlla chëësë, slicëd
- 1/2 c. gratëd Parmësan
- Frësh basil, for garnish
- Koshër salt
- Frëshly ground black pëppër
DIRËCTIONS
- Placë ëggplant on papër towël-linëd baking shëët and sprinklë ëach piëcë with salt. Lët sit for 30 minutës and pat dry.
- Sprëad about a third of thë saucë in thë bottom of a slow cookër. In a mëdium bowl, whisk ëggs. In anothër mëdium bowl, whisk togëthër panko brëad crumbs, garlic powdër, and Italian sëasoning. Sëason with salt and pëppër.
- Gët Full Rëcipë...https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a50701/slow-cooker-eggplant-parm-recipe/
0 Response to "Slow-Cookër Ëggplant Parmësan"
Post a Comment