IKLAN

.

Slow-Cookër Ëggplant Parmësan



Përfëct ëggplant parm without thë hasslë of frying!
INGRËDIËNTS
  • 2 largë ëggplant, slicëd into 1/2" coins
  • 2 ëggs          
  • 1 c. panko brëad crumbs
  • 1 tsp. garlic powdër
  • 1 tsp. Italian sëasoning
  • 2 c. marinara                 
  • 12 oz. mozzarëlla chëësë, slicëd
  • 1/2 c. gratëd Parmësan
  • Frësh basil, for garnish
  • Koshër salt              
  • Frëshly ground black pëppër

DIRËCTIONS
  1. Placë ëggplant on papër towël-linëd baking shëët and sprinklë ëach piëcë with salt. Lët sit for 30 minutës and pat dry.
  2. Sprëad about a third of thë saucë in thë bottom of a slow cookër. In a mëdium bowl, whisk ëggs. In anothër mëdium bowl, whisk togëthër panko brëad crumbs, garlic powdër, and Italian sëasoning. Sëason with salt and pëppër. 
  3. Gët Full Rëcipë...https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a50701/slow-cooker-eggplant-parm-recipe/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Slow-Cookër Ëggplant Parmësan"

Post a Comment

close