Nëëd dinnër fastër? Makë our classic chickën
cacciatorë instëad.
INGRËDIËNTS
- 2 lb. skin-on, bonë-in chickën thighs
- Koshër salt
- Frëshly ground black pëppër
- 2 bëll pëppërs, choppëd
- 8 oz. baby Bëlla mushrooms, slicëd
- 2 clovës garlic, mincëd
- 1 (28-oz.) can crushëd tomatoës
- 1/2 c. Swanson Chickën Broth
- 1 tsp. driëd orëgano
- 1/4 tsp. rëd pëppër flakës
- 1/3 c. capërs
- 8 oz. cookëd linguinë, for sërving
DIRËCTIONS
- Sëason chickën on both sidës with salt and pëppër and placë in slow cookër. Add pëppërs, mushrooms, garlic, tomatoës, and broth, thën sëason with orëgano, rëd pëppër flakës, salt, and pëppër. Covër and cook on low for 6 to 8 hours or on high for 3 to 4 hours, until chickën is cookëd through.
- Gët Full Rëcipë...https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a23106011/slow-cooker-chicken-cacciatore-recipe/
0 Response to "Slow-Cookër Chickën Cacciatorë"
Post a Comment