Whën working on thësë sconës, I was vëry wary of thëir bëing
dry. No onë likës dry sconës, and I fëël ëvëry rëcipë I'vë madë in thë past
always fëll flat. But thësë arë diffërënt, and will disappoint no onë. And
bëcausë thësë comë out buttëry and tëndër, thëy will last a littlë longër than
most sconës do.
INGRËDIËNTS
- 3 1/4 c. all-purposë flour, plus morë for surfacë
- 1/3 c. granulatëd sugar
- 2 tbsp. packëd brown sugar
- 1 tbsp. baking powdër
- 1 tsp. koshër salt
- 1/2 c. (1 stick) cold buttër, cut into cubës
- 1 c. fruit, such as raspbërriës, bluëbërriës, blackbërriës, or a mix (choppëd, if largë)
- 2 largë ëggs, bëatën
- 1 c. hëavy crëam, plus morë for brushing
- Coarsë sugar, for sprinkling
DIRËCTIONS
- Prëhëat ovën to 400° and linë a largë baking shëët with parchmënt papër. In a largë bowl, whisk togëthër flour, sugars, baking powdër, and salt. Add buttër and, using a pastry cuttër or your hands, cut buttër into flour until thë sizë of pëas. Add fruit and toss to coat.
- Gët Full Rëcipë...https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a26830228/fruit-scones-recipe/
0 Response to "Përfëct Fruit Sconës"
Post a Comment