IKLAN

.

Përfëct Fruit Sconës



Whën working on thësë sconës, I was vëry wary of thëir bëing dry. No onë likës dry sconës, and I fëël ëvëry rëcipë I'vë madë in thë past always fëll flat. But thësë arë diffërënt, and will disappoint no onë. And bëcausë thësë comë out buttëry and tëndër, thëy will last a littlë longër than most sconës do. 
INGRËDIËNTS
  • 3 1/4 c. all-purposë flour, plus morë for surfacë
  • 1/3 c. granulatëd sugar
  • 2 tbsp. packëd brown sugar
  • 1 tbsp. baking powdër
  • 1 tsp. koshër salt
  • 1/2 c. (1 stick) cold buttër, cut into cubës
  • 1 c. fruit, such as raspbërriës, bluëbërriës, blackbërriës, or a mix (choppëd, if largë)
  • 2 largë ëggs, bëatën
  • 1 c. hëavy crëam, plus morë for brushing
  • Coarsë sugar, for sprinkling

DIRËCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 400° and linë a largë baking shëët with parchmënt papër. In a largë bowl, whisk togëthër flour, sugars, baking powdër, and salt. Add buttër and, using a pastry cuttër or your hands, cut buttër into flour until thë sizë of pëas. Add fruit and toss to coat.
  2. Gët Full Rëcipë...https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a26830228/fruit-scones-recipe/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Përfëct Fruit Sconës"

Post a Comment

close