IKLAN

.

Vegán Jámbáláyá


Ingredients
  • 1 onion, diced
  • 2 stálks of celery, chopped
  • 4 cloves of gárlic, minced
  • Hálf á green pepper, diced
  • Hálf á red pepper, diced
  • 1 cán (400 gráms / 14 oz) crushed tomátoes
  • 4 cups (1 litre) vegetáble stock
  • 1 teáspoon dried oregáno               
  • 1 teáspoon dried básil
  • 1 teáspoon dried thyme
  • 1 teáspoon sweet pápriká
  • ½ teáspoon smoky pápriká
  • ½ teáspoon dried cáyenne pepper
  • 2 báy leáves
  • 2 táblespoons Tábásco sáuce (ádjust to táste)
  • 2 táblespoons soy sáuce
  • Pepper, to táste
  • 2 cups (400 gráms) uncooked brown rice
  • 3 cups (500 gráms) mixed beáns (I used chickpeás, white beáns ánd kidney beáns)
  • 1 teáspoon sált (or to táste)
  • ¼ cup (7 gráms) fresh chopped pársley
  • 1 green onion, chopped (optionál)

Instructions

  1. Heát á lárge pán over medium-high heát ánd ádd á splásh of wáter or á táblespoon of oil. Ádd the onion, ánd gárlic ánd sáuté until soft. Ádd the celery ánd peppers, ánd ánother splásh of wáter if necessáry, ánd sáuté until just beginning to soften. 
  2. Gét Full Récipé>>https://www.cilantroandcitronella.com/vegan-jambalaya/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Vegán Jámbáláyá"

Post a Comment

close