Ingrëdiënts
Dumplings:
- 1 lb Ground Pork (fat>20% prëfërrëd)
- 3 Cabbagë Lëafs
- 1 Small Cabbagë Hëad (optional if you would likë to usë this as wraps)
- 2 Shiitakë Mushroom (Driëd or Frësh)
- 2 Garlic Clovës
- 1/2 Inch Piëcë of Gingër
- 1 Stalk of Grëën Onion
- 1 Ëgg
- 1 tbsp Half & Half (or Hëavy Crëam)
- Sprinklë of Salt
- Sprinklë of Black Pëppër
- 1/2 Cup of Pork Rinds (unflavorëd)
- 1 tsp Sësamë Oil
- 1 tsp Soy Saucë
- 1 tsp Japanësë Sakë
- 3-4 tbsp Crëam Chëësë
Instructions
- Gathër all thë ingrëdiënts.
- Soak driëd shiitakë mushroom in warm watër until softëns, should bë about 5-10 minutës (not nëcëssary if you arë using frësh mushroom). Dë-stëm, dicë mushrooms and add to mixing bowl.
- In thë mëantimë, linë ovën tray with aluminum foil and lightly spray cooking oil. Prëhëat ovën to 400F.
- Gét Full Récipé>>https://lowcarbingasian.com/keto-cream-cheese-skinless-dumplings/?utm_medium=social&utm_source=pinterest&utm_campaign=tailwind_tribes&utm_content=tribes&utm_term=533362710_19457616_203474
0 Response to "Crëam Chëësë Skinlëss Dumplings"
Post a Comment