IKLAN

.

Crëam Chëësë Skinlëss Dumplings


Ingrëdiënts
Dumplings:
  •     1 lb Ground Pork (fat>20% prëfërrëd)
  •     3 Cabbagë Lëafs
  •     1 Small Cabbagë Hëad (optional if you would likë to usë this as wraps)
  •     2 Shiitakë Mushroom (Driëd or Frësh)
  •     2 Garlic Clovës
  •     1/2 Inch Piëcë of Gingër
  •     1 Stalk of Grëën Onion
  •     1 Ëgg
  •     1 tbsp Half & Half (or Hëavy Crëam)
  •     Sprinklë of Salt
  •     Sprinklë of Black Pëppër
  •     1/2 Cup of Pork Rinds (unflavorëd)
  •     1 tsp Sësamë Oil
  •     1 tsp Soy Saucë
  •     1 tsp Japanësë Sakë
  •     3-4 tbsp Crëam Chëësë

Instructions
  1. Gathër all thë ingrëdiënts.
  2. Soak driëd shiitakë mushroom in warm watër until softëns, should bë about 5-10 minutës (not nëcëssary if you arë using frësh mushroom). Dë-stëm, dicë mushrooms and add to mixing bowl.
  3. In thë mëantimë, linë ovën tray with aluminum foil and lightly spray cooking oil. Prëhëat ovën to 400F.
  4. Gét Full Récipé>>https://lowcarbingasian.com/keto-cream-cheese-skinless-dumplings/?utm_medium=social&utm_source=pinterest&utm_campaign=tailwind_tribes&utm_content=tribes&utm_term=533362710_19457616_203474



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Crëam Chëësë Skinlëss Dumplings"

Post a Comment

close