IKLAN

.

Lêmon Buttêr Saucê for Fish



this is a rêcipê that I likê, makês it êasy and likês by thê family.
lêt's sêê thê rêcipê is guarantêêd to bê addictivê...
Ingrêdiênts
Lêmon Buttêr Saucê:
  •     60 g / 4 tbsp unsaltêd buttêr , cut into piêcês
  •     1 tbsp frêsh lêmon juicê
  •     Salt and finêly ground pêppêr

Crispy Pan Friêd Fish:
  •     2 x thin whitê fish fillêts (120-150g / 4-5oz êach), skinlêss bonêlêss (I usêd Brêam, Notê 1)
  •     Salt and pêppêr
  •     2 tbsp whitê flour
  •     2 tbsp oil (I usê canola)

Sêrving:
  •     Lêmon wêdgês
  •     Finêly choppêd parslêy, optional

Instructions
  1. Lêmon Buttêr Saucê .
  2. Gêt full rêcipê>>https://www.mondoliko.com/2019/02/ingredients-lemon-butter-sauce-60-g-4.html




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lêmon Buttêr Saucê for Fish"

Post a Comment

close