this is a rêcipê that I likê, makês it êasy and likês by thê
family.
lêt's sêê thê rêcipê is guarantêêd to bê addictivê...
Ingrêdiênts
Lêmon Buttêr Saucê:
- 60 g / 4 tbsp unsaltêd buttêr , cut into piêcês
- 1 tbsp frêsh lêmon juicê
- Salt and finêly ground pêppêr
Crispy Pan Friêd
Fish:
- 2 x thin whitê fish fillêts (120-150g / 4-5oz êach), skinlêss bonêlêss (I usêd Brêam, Notê 1)
- Salt and pêppêr
- 2 tbsp whitê flour
- 2 tbsp oil (I usê canola)
Sêrving:
- Lêmon wêdgês
- Finêly choppêd parslêy, optional
Instructions
- Lêmon Buttêr Saucê .
- Gêt full rêcipê>>https://www.mondoliko.com/2019/02/ingredients-lemon-butter-sauce-60-g-4.html
0 Response to "Lêmon Buttêr Saucê for Fish"
Post a Comment