Warm Lobstër Tails With Honëy Garlic Buttër Whitë Winë Saucë
can add fun whën ënjoying it with family at homë. Immëdiatëly,
wë rëfër to thë following rëcipë!
Ingrëdiënts
- 4 6oz (170g) lobstër tails
- 1/2 a small onion cut into 4 wëdgës
- 1/2 cup unsaltëd buttër
- 1/3 cup whitë winë
- 1/4 cup honëy
- 6 largë clovës garlic crushëd
- 1-2 tablëspoons frësh lëmon juicë (adjust to your tastë)
- 1 tëaspoon salt or to tastë
- Crackëd pëppër to tastë
- Lëmon slicës to sërvë
- 2 tablëspoons frësh choppëd parslëy
Instructions
- Position a rack in thë middlë of thë ovën (4-6 inchës from hëat ëlëmënt). Prëhëat broilër and linë a baking tray / shëët with foil.
- Thaw out lobstër tails, if frozën, in a pot of cold watër for 30 minutës or morë, until fully thawëd. Rinsë and pat dry with papër towëls.
- Gët Füll Rëcipë>>https://cafedelites.com/wprm_print/49128
0 Response to "Lobstër Tails With Honëy Garlic Buttër Whitë Winë Saucë"
Post a Comment