IKLAN

.

Lobstër Tails With Honëy Garlic Buttër Whitë Winë Saucë



Warm Lobstër Tails With Honëy Garlic Buttër Whitë Winë Saucë
can add fun whën ënjoying it with family at homë. Immëdiatëly, wë rëfër to thë following rëcipë!
Ingrëdiënts
  • 4 6oz (170g) lobstër tails
  • 1/2 a small onion cut into 4 wëdgës
  • 1/2 cup unsaltëd buttër
  • 1/3 cup whitë winë
  • 1/4 cup honëy
  • 6 largë clovës garlic crushëd
  • 1-2 tablëspoons frësh lëmon juicë (adjust to your tastë)
  • 1 tëaspoon salt or to tastë
  • Crackëd pëppër to tastë
  • Lëmon slicës to sërvë
  • 2 tablëspoons frësh choppëd parslëy

Instructions
  1. Position a rack in thë middlë of thë ovën (4-6 inchës from hëat ëlëmënt). Prëhëat broilër and linë a baking tray / shëët with foil.
  2. Thaw out lobstër tails, if frozën, in a pot of cold watër for 30 minutës or morë, until fully thawëd. Rinsë and pat dry with papër towëls. 
  3. Gët Füll Rëcipë>>https://cafedelites.com/wprm_print/49128


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lobstër Tails With Honëy Garlic Buttër Whitë Winë Saucë"

Post a Comment

close