IKLAN

.

Chëësy Këto Tuna Mëlts



Ingrëdiënts
  •     12 Mozzarëlla Chëësë Slicës
  •     2 Cans of Tuna
  •     4 Tbsp Mayonnaisë
  •     1 Tbsp Cëlëry (Mincëd)

Dirëctions 
  1. Prëhëat ovën to 325 F. Sprëad out thë mozzarëlla slicës onto 2 parchmënt papër (Not Wax Papër) linëd baking shëëts. Thën in a bowl mix thë drainëd cans of tuna with thë mayonnaisë and mincëd cëlëry. Stir until vëry wëll combinëd.
  2. Bakë thë chëësë slicës, until fully mëltëd, approx. 4-5 mins. Rëmovë from thë ovën and lët cool slightly bëforë adding a fëw spoonfuls of tuna to thë cornër of ëach of thë chëësë shëlls. Thën fold thë squarës in half, making trianglë shapës. Firmly prëss thë sidës closëd.
  3. Gët full Rëcïpë>>https://www.officiallyglutenfree.com/2019/02/cheesy-keto-tuna-melts/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chëësy Këto Tuna Mëlts"

Post a Comment

close