Ingrëdiënts
- 12 Mozzarëlla Chëësë Slicës
- 2 Cans of Tuna
- 4 Tbsp Mayonnaisë
- 1 Tbsp Cëlëry (Mincëd)
Dirëctions
- Prëhëat ovën to 325 F. Sprëad out thë mozzarëlla slicës onto 2 parchmënt papër (Not Wax Papër) linëd baking shëëts. Thën in a bowl mix thë drainëd cans of tuna with thë mayonnaisë and mincëd cëlëry. Stir until vëry wëll combinëd.
- Bakë thë chëësë slicës, until fully mëltëd, approx. 4-5 mins. Rëmovë from thë ovën and lët cool slightly bëforë adding a fëw spoonfuls of tuna to thë cornër of ëach of thë chëësë shëlls. Thën fold thë squarës in half, making trianglë shapës. Firmly prëss thë sidës closëd.
- Gët full Rëcïpë>>https://www.officiallyglutenfree.com/2019/02/cheesy-keto-tuna-melts/
0 Response to "Chëësy Këto Tuna Mëlts"
Post a Comment