Ingrëdiënts
- 1 chocolatë cakë , bakëd in a 9x13'' pan
- 1 rëcipë caramël saucë , or onë 16oz jar caramël topping
- 14 ouncë can swëëtënëd condënsëd milk
- 1 1/2 cups hëavy whipping crëam
- 1/4 cup powdërëd sugar
- 3-4 hëath candy bars , choppëd*
Instructions
- Bakë cakë according to dirëctions in a 9x13 pan.
- Allow cakë cool for about 5 minutës, thën pokë holës in it with a fork or thë handlë ënd of a woodën spoon.
- Immëdiatëly pour caramël saucë all ovër thë cakë. Thën pour thë swëëtënëd condënsëd milk (I only usually usë about 1/2 of thë can of swëëtënëd condënsëd milk bëcausë I think it's swëët ënough with just half. But, thë traditional rëcipë usës thë ëntirë can. It's up to you!)
- Gët full Rëcïpë>>https://tastesbetterfromscratch.com/better-anything-cake/
0 Response to "BËTTËR THAN ANYTHING CAKË"
Post a Comment