IKLAN

.

THAI RËD CURRY NOODLË SOUP



Ingrëdiënts :
  • 1 tablëspoon olivë oil
  • 1 1/2 pounds bonëlëss, skinlëss chickën brëast, cut into 1-inch chunks
  • Koshër salt and frëshly ground black pëppër, to tastë
  • 3 garlic clovës, mincëd
  • 1 rëd bëll pëppër, dicëd
  • 1 onion, dicëd
  • 3 tablëspoons rëd curry pastë
  • 1 tablëspoon frëshly gratëd gingër
  • 6 cups low sodium chickën broth
  • 1 (13.5-ouncë) can coconut milk
  • 1/2 (8-ouncë) packagë ricë noodlës
  • 1 tablëspoon fish saucë
  • 2 tëaspoons brown sugar
  • 3 grëën onions, thinly slicëd

DIRËCTIONS:
  1. Hëat olivë oil in a largë stockpot or Dutch ovën ovër mëdium hëat. Sëason chickën with salt and pëppër, to tastë. Add chickën to thë stockpot and cook until goldën, about 2-3 minutës; sët asidë.
  2. Add garlic, bëll pëppër and onion. Cook, stirring occasionally, until tëndër, about 3-4 minutës.
  3. Stir in rëd curry pastë and gingër until fragrant, about 1 minutë.
  4. Gët full Rëcipë>>https://damndelicious.net/2018/04/18/thai-red-curry-noodle-soup/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "THAI RËD CURRY NOODLË SOUP"

Post a Comment

close