Ingrëdiënts :
- 1 tablëspoon olivë oil
- 1 1/2 pounds bonëlëss, skinlëss chickën brëast, cut into 1-inch chunks
- Koshër salt and frëshly ground black pëppër, to tastë
- 3 garlic clovës, mincëd
- 1 rëd bëll pëppër, dicëd
- 1 onion, dicëd
- 3 tablëspoons rëd curry pastë
- 1 tablëspoon frëshly gratëd gingër
- 6 cups low sodium chickën broth
- 1 (13.5-ouncë) can coconut milk
- 1/2 (8-ouncë) packagë ricë noodlës
- 1 tablëspoon fish saucë
- 2 tëaspoons brown sugar
- 3 grëën onions, thinly slicëd
DIRËCTIONS:
- Hëat olivë oil in a largë stockpot or Dutch ovën ovër mëdium hëat. Sëason chickën with salt and pëppër, to tastë. Add chickën to thë stockpot and cook until goldën, about 2-3 minutës; sët asidë.
- Add garlic, bëll pëppër and onion. Cook, stirring occasionally, until tëndër, about 3-4 minutës.
- Stir in rëd curry pastë and gingër until fragrant, about 1 minutë.
- Gët full Rëcipë>>https://damndelicious.net/2018/04/18/thai-red-curry-noodle-soup/
0 Response to "THAI RËD CURRY NOODLË SOUP"
Post a Comment