IKLAN

.

BAKËD HONËY GARLIC CHICKËN WINGS



INGRËDIËNTS
  • 3 lbs chìckën wìngs
  • ¾ cup honëy
  • ½ cup soy saucë
  • 1 tëaspoon garlìc powdër
  • 3 tablëspoons këtchup


INSTRUCTIONS
  1. Rëmovë wìng tìps and dìscard. Cut wìngs apart at joìnt. Put ìn a shallow 9X13 ìnch cassërolë dìsh.
  2. In a bowl, combìnë honëy, soy saucë, garlìc powdër and këtchup.
  3. Pour marìnadë ovër thë chìckën pìëcës and lët marìnatë for at lëast an hour.
  4. Fór Mórë Rëcipë>>https://salu-salo.com/baked-honey-garlic-chicken-wings/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "BAKËD HONËY GARLIC CHICKËN WINGS"

Post a Comment

close