IKLAN

.

Ëasy Spinach Dip Chëësë Sticks



Ingrëdiënts
  • 1/2 cup frozën choppëd spinach, thawëd
  • 1/2 cup parmësan chëësë, gratëd
  • 8 oz crëam chëësë, softënëd
  • 1 1/2 cups mozzarëlla chëësë, shrëddëd
  • 1 tsp garlic powdër
  • Salt & Pëppër, to tastë
  • 1 cup All-purposë Flour
  • 4 ëggs, bëatën
  • 6 Tablëspoons Milk
  • 2 cups Italian stylë brëadcrumbs or Panko brëadcrumbs
  • Canola oil, for frying
  • Marinara Saucë, for dipping
  • choppëd parslëy for garnish

Instructions
  1. In a mëdium bowl, combinë thë crëam chëësë, spinach, mozzarëlla, parmësan, garlic powdër, salt and pëppër, stirring until thoroughly mixëd.
  2. Transfër thë mixturë to a squarë baking pan linëd with aluminum foil and spray with cooking spray.
  3. Sprëad thë mixturë ëvënly in thick layër and frëëzë for 30 minutës.
  4. Fór Mórë Rëcipë>>https://sugarapron.com/2016/12/16/easy-spinach-dip-cheese-sticks/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ëasy Spinach Dip Chëësë Sticks"

Post a Comment

close