Ingrëdiënts
- 1/2 cup frozën choppëd spinach, thawëd
- 1/2 cup parmësan chëësë, gratëd
- 8 oz crëam chëësë, softënëd
- 1 1/2 cups mozzarëlla chëësë, shrëddëd
- 1 tsp garlic powdër
- Salt & Pëppër, to tastë
- 1 cup All-purposë Flour
- 4 ëggs, bëatën
- 6 Tablëspoons Milk
- 2 cups Italian stylë brëadcrumbs or Panko brëadcrumbs
- Canola oil, for frying
- Marinara Saucë, for dipping
- choppëd parslëy for garnish
Instructions
- In a mëdium bowl, combinë thë crëam chëësë, spinach, mozzarëlla, parmësan, garlic powdër, salt and pëppër, stirring until thoroughly mixëd.
- Transfër thë mixturë to a squarë baking pan linëd with aluminum foil and spray with cooking spray.
- Sprëad thë mixturë ëvënly in thick layër and frëëzë for 30 minutës.
- Fór Mórë Rëcipë>>https://sugarapron.com/2016/12/16/easy-spinach-dip-cheese-sticks/
0 Response to "Ëasy Spinach Dip Chëësë Sticks"
Post a Comment