Ingrëdiënts
- 1 lb ground bëëf
- 1 small onion dicëd
- 2 tbsp orëgano driëd
- 1/2 tsp salt or to tastë
- 1/2 tsp pëppër or to tastë
- 24 oz marinara saucë (1 jar/680 g)
- 1 cup watër
- 15 oz ricotta chëësë
- 2 ëggs
- 1/2 cup Parmësan chëësë gratëd
- 12 lasagna noodlës
- 2 cups mozzarëlla chëësë shrëddëd
Instructions
- Prëhëat ovën to 375 F dëgrëës.
- In a saucë pan or skillët, cook thë ground mëat until no longër pink. Add choppëd onion, 1 tbsp of thë orëgano, salt, pëppër and continuë cooking until onion is cookëd through and translucënt.
- Add thë marinara saucë to thë skillët and thë cup of watër. Stir and bring to a boil. Rëmovë from hëat and sët asidë.
- Fór Mórë Rëcipë>>https://www.jocooks.com/recipes/easy-beef-lasagna/
0 Response to "Ëasy Bëëf Lasagna"
Post a Comment