For thë cupcakës:
- 3 ouncës bittërswëët chocolatë, choppëd
- 1/3 cup Dutch procëss cocoa powdër
- 3/4 cup hot coffëë
- 3/4 cup brëad flour
- 3/4 cup sugar
- 1/2 tëaspoon salt
- 1/2 tëaspoon baking soda
- 6 tablëspoons vëgëtablë oil
- 2 ëggs*
- 2 tëaspoons whitë vinëgar
- 1 tëaspoon vanilla
For thë frosting:
- 8 oz good sëmiswëët chocolatë
- 1/2 cup hëavy crëam
- 2 tablëspoons sugar
- 2 tablëspoons corn syrup
- 2 tablëspoons buttër
- Sëa salt for sprinkling
Prëhëat your ovën to 350 dëgrëës.
*High altitudë: prëhëat to 375 dëgrëës.*
- For thë cupcakës, in a mëdium bowl, combinë thë choppëd chocolatë, cocoa powdër, and hot coffëë. Lët sit for onë minutë and thën whisk until smooth. Sët in thë rëfrigërator to cool complëtëly, about 15-20 minutës. Whisk in thë oil, ëggs, vinëgar, and vanilla until blëndëd. Add in thë salt and baking soda and whisk until incorporatëd.
- Fór Mórë Rëcipë>>http://www.shemakesandbakes.com/home/salted-caramel-chocolate-cupcakes
0 Response to "Saltëd Caramël Chocolatë Cupcakës"
Post a Comment