IKLAN

.

Saltëd Caramël Chocolatë Cupcakës



For thë cupcakës:
  • 3 ouncës bittërswëët chocolatë, choppëd
  • 1/3 cup Dutch procëss cocoa powdër
  • 3/4 cup hot coffëë
  • 3/4 cup brëad flour
  • 3/4 cup sugar
  • 1/2 tëaspoon salt
  • 1/2 tëaspoon baking soda
  • 6 tablëspoons vëgëtablë oil
  • 2 ëggs*
text-decoration-style: initial; widows: 2; word-spacing: 0px;">2 tëaspoons whitë vinëgar
  • 1 tëaspoon vanilla 

  • For thë frosting: 
    • 8 oz good sëmiswëët chocolatë
    • 1/2 cup hëavy crëam
    • 2 tablëspoons sugar
    • 2 tablëspoons corn syrup
    • 2 tablëspoons buttër
    • Sëa salt for sprinkling


    Prëhëat your ovën to 350 dëgrëës. 
    *High altitudë: prëhëat to 375 dëgrëës.*
    1. For thë cupcakës, in a mëdium bowl, combinë thë choppëd chocolatë, cocoa powdër, and hot coffëë. Lët sit for onë minutë and thën whisk until smooth. Sët in thë rëfrigërator to cool complëtëly, about 15-20 minutës. Whisk in thë oil, ëggs, vinëgar, and vanilla until blëndëd. Add in thë salt and baking soda and whisk until incorporatëd. 
    2. Fór Mórë Rëcipë>>http://www.shemakesandbakes.com/home/salted-caramel-chocolate-cupcakes



    Subscribe to receive free email updates:

    Related Posts :

    0 Response to "Saltëd Caramël Chocolatë Cupcakës"

    Post a Comment

    close