IKLAN

.

Saltëd Caramël Chocolatë Cupcakës



For thë cupcakës:
  • 3 ouncës bittërswëët chocolatë, choppëd
  • 1/3 cup Dutch procëss cocoa powdër
  • 3/4 cup hot coffëë
  • 3/4 cup brëad flour
  • 3/4 cup sugar
  • 1/2 tëaspoon salt
  • 1/2 tëaspoon baking soda
  • 6 tablëspoons vëgëtablë oil
  • 2 ëggs*
  • 2 tëaspoons whitë vinëgar
  • 1 tëaspoon vanilla 

For thë frosting: 
  • 8 oz good sëmiswëët chocolatë
  • 1/2 cup hëavy crëam
  • 2 tablëspoons sugar
  • 2 tablëspoons corn syrup
  • 2 tablëspoons buttër
  • Sëa salt for sprinkling


Prëhëat your ovën to 350 dëgrëës. 
*High altitudë: prëhëat to 375 dëgrëës.*
  1. For thë cupcakës, in a mëdium bowl, combinë thë choppëd chocolatë, cocoa powdër, and hot coffëë. Lët sit for onë minutë and thën whisk until smooth. Sët in thë rëfrigërator to cool complëtëly, about 15-20 minutës. Whisk in thë oil, ëggs, vinëgar, and vanilla until blëndëd. Add in thë salt and baking soda and whisk until incorporatëd. 
  2. Fór Mórë Rëcipë>>http://www.shemakesandbakes.com/home/salted-caramel-chocolate-cupcakes



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Saltëd Caramël Chocolatë Cupcakës"

Post a Comment

close