IKLAN

.

Sëasonëd Bakëd Potato Wëdgës



Ingrëdiënts
  • 32 oz waxy potatoës (about 4 largë potatoës)
  • 1½ tëaspoons paprika
  • 1 tëaspoon garlic powdër
  • 1 tëaspoon onion powdër
  • sëa salt
  • frëshly ground black pëppër
  • low-fat cooking spray or olivë oil
  • Cups - Mëtric

Instructions
  1. Prëhëat thë ovën to 400F/200C.
  2. Wash thë potatoës to gët rid of any dirt (thërë's no nëëd to pëël thëm).
  3. Cut ëach potato in half lëngthwisë, thën cut ëach half into 2-4 wëdgës (dëpënding on sizë. so that you ënd up with 6-8 wëdgës for ëach potato.
  4. Gét Full Récipé>>https://www.errenskitchen.com/seasoned-baked-potato-wedges/2/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Sëasonëd Bakëd Potato Wëdgës"

Post a Comment

close