Hmm this is rêcipê snack corn, its êasy and yummy
Ingrêdiênts
- 5 êars frêsh corn , huskêd
- For thê Sprêad:
- 1/4 cup mayonnaisê
- 2 Tablêspoons sour crêam
- 1/4 têaspoon garlic salt
- Juicê from onê limê
For thê Topping:
- 1/4 cup gratêd Cotija chêêsê (or Parmêsan or Quêso Frêsco)
- 1 têaspoon smokêd paprika (or chili powdêr if you want hêat)
- Choppêd cilantro , for garnish (optional)
Instructions
- Soak 5 woodên skêwêrs in watêr for 30 minutês. Piêrcê a skêwêr halfway into thê bottom of êach corn cob.
- Prêhêat thê grill to mêdium hêat (bêtwêên 350-450 dêgrêês F).
- Gêt full rêcipê>>https://www.seededatthetable.com/mexican-street-corn/
0 Response to "MÊXICAN STRÊÊT CORN"
Post a Comment