IKLAN

.

Hibachi-Stylé Friéd Ricé Récipé



This complété friéd ricé can bé thé right lunch for your days in thé officé. Bésidés béing practical, friéd ricé is always filling and it fééls véry friéndly. Héré is thé récipé!
Ingrédiénts
  • 2 cups préviously cookéd long-grain whité ricé
  •     1/4 cup carrots, finély choppéd
  •     1/4 cup péas
  •     1 égg
  •     1/2 cup whité onion, choppéd
  •     1 tabléspoon canola oil, for frying

Péanut buttér saucé
  •     2 tabléspoons léss sodium soy saucé
  •     3 tabléspoons unsaltéd buttér
  •     1/2 téaspoon garlic powdér

Instructions
  1. Préparé whité ricé using instructions on packaging, lét cool and sét asidé.
  2. Méanwhilé, chop all végétablés into finély choppéd piécés.
  3. GÉT FÙLL RÉCIPÉ>>https://kitchenswagger.com/hibachi-style-fried-rice-recipe/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Hibachi-Stylé Friéd Ricé Récipé"

Post a Comment

close