IKLAN

.

Slów Cóóker French Ónión Sóup



What are yóu cónfused abóut cóóking tóday ?? let's try this simple, delicióus yummy recipe
Ingredients
Serves 6 tó 8:
  •     3 póunds yellów ónións, peeled, sliced, and cut intó quarter-móóns
  •     2 tablespóóns unsalted butter, melted
  •     2 tablespóóns ólive óil
  •     2 teaspóóns kósher salt, plus móre as needed
  •     Freshly gróund black pepper
  •     10 cups reduced-sódium beef bróth
  •     2 tablespóóns balsamic vinegar
  •     3 tablespóóns brandy (óptiónal)

Tó Serve:
  •     4 tó 6 tóasted baguette slices per bówl
  •     1/3 cup grated Gruyère cheese per bówl (1 1/3 tó 2 cups tótal)
  •     Chópped shallót ór fresh ónión (óptiónal)

Equipment
  •     Cutting bóard and chef's knife
  •     5-quart ór larger slów cóóker
  •     Wóóden spóón
  •     Óven-safe sóup bówls
  •     Rimmed baking sheet

Instructións
  1. Seasón the ónións. Place the ónións in a 5-quart ór larger slów cóóker. Stir in the butter, óil, salt, and a generóus amóunt óf pepper.
  2. Cóók ón LÓW fór 12 hóurs. Cóver and cóók ón the LÓW setting óvernight until the ónións shóuld be dark gólden-brówn and sóft, 12 hóurs ór óvernight.
  3.  Add the bróth and vinegar. Stir in the bróth and vinegar. 
  4. Gêt full rêcipê>>https://www.thekitchn.com/how-to-make-french-onion-soup-in-the-slow-cooker-start-to-finish-cooking-lessons-from-the-kitchn-215696


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Slów Cóóker French Ónión Sóup"

Post a Comment

close