What are yóu cónfused abóut cóóking tóday ?? let's try this
simple, delicióus yummy recipe
Ingredients
Serves 6 tó 8:
- 3 póunds yellów ónións, peeled, sliced, and cut intó quarter-móóns
- 2 tablespóóns unsalted butter, melted
- 2 tablespóóns ólive óil
- 2 teaspóóns kósher salt, plus móre as needed
- Freshly gróund black pepper
- 10 cups reduced-sódium beef bróth
- 2 tablespóóns balsamic vinegar
- 3 tablespóóns brandy (óptiónal)
Tó Serve:
- 4 tó 6 tóasted baguette slices per bówl
- 1/3 cup grated Gruyère cheese per bówl (1 1/3 tó 2 cups tótal)
- Chópped shallót ór fresh ónión (óptiónal)
Equipment
- Cutting bóard and chef's knife
- 5-quart ór larger slów cóóker
- Wóóden spóón
- Óven-safe sóup bówls
- Rimmed baking sheet
Instructións
- Seasón the ónións. Place the ónións in a 5-quart ór larger slów cóóker. Stir in the butter, óil, salt, and a generóus amóunt óf pepper.
- Cóók ón LÓW fór 12 hóurs. Cóver and cóók ón the LÓW setting óvernight until the ónións shóuld be dark gólden-brówn and sóft, 12 hóurs ór óvernight.
- Add the bróth and vinegar. Stir in the bróth and vinegar.
- Gêt full rêcipê>>https://www.thekitchn.com/how-to-make-french-onion-soup-in-the-slow-cooker-start-to-finish-cooking-lessons-from-the-kitchn-215696
0 Response to "Slów Cóóker French Ónión Sóup"
Post a Comment