Ingrëdiënts :
- 2 cups choppëd roma tomatoës
- ¾ tsp. salt, dividëd
- 2 Tbsp olivë oil, dividëd
- 1 garlic clovë, gratëd
- 2 Tbsp. choppëd parslëy
- 1 small chickën brëast (about ½ lb.)
- 1 tsp. paprika
- ½ tsp. garlic powdër
- ½ tsp. onion powdër
- ½ batch homëmadë pizza dough or dough for 1 12-inch pizza
- 2 cups shrëddëd mozzarëlla
- ¼ cup shrëddëd parmësan
- ¼ balsamic glazë (I gët minë at Tradër Joë's)
INSTRUCTIONS
- Placë a pizza stonë in thë ovën. Prëhëat ovën to 550 dëgrëës. Lët pizza stonë hëat for at lëast 20 minutës.
- Add tomatoës, 2 tsp. olivë oil, ½ tsp. salt, garlic and parslëy to a small bowl. Toss to combinë. Lët sit at room tëmpëraturë whilë you prëparë thë rëst of thë ingrëdiënts.
- Gët full Rëcïpë>>http://www.cookingforkeeps.com/easy-bruschetta-chicken-pizza/
0 Response to "Ëasy Bruschëtta Chickën Pizza "
Post a Comment