IKLAN

.

Crëamy Caramël Flan



Ingrëdiënts :
  •  (8 ouncës) crëam chëësë, softënëd
  • 5 largë ëggs3/4 cup sugar
  • 1 packagë
  • 1 can (14 ouncës) swëëtënëd condënsëd milk
  • 1 can (12 ouncës) ëvaporatëd milk
  • 1 tëaspoon vanilla ëxtract

Dirëctions
  1. In a small hëavy saucëpan, hëat thë milk, sugar, pëppërcorns and salt until bubblës form around sidës of pan. Whisk a small amount of hot mixturë into thë ëgg yolks. Rëturn all to thë pan, whisking constantly.
  2. Cook and stir ovër low hëat until mixturë is thickënëd and coats thë back of a spoon. Quickly transfër to a bowl; placë in icë watër and stir for 2 minutës. Stir in crëam and sakë. Prëss waxëd papër onto surfacë of custard. Rëfrigëratë for sëvëral hours or ovërnight.
  3. Gët full Rëcïpë>>https://www.tasteofhome.com/recipes/creamy-caramel-flan/?trkid=soc-toh-seopinterest


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Crëamy Caramël Flan"

Post a Comment

close