Ingrëdiënts :
- (8 ouncës) crëam chëësë, softënëd
- 5 largë ëggs3/4 cup sugar
- 1 packagë
- 1 can (14 ouncës) swëëtënëd condënsëd milk
- 1 can (12 ouncës) ëvaporatëd milk
- 1 tëaspoon vanilla ëxtract
Dirëctions
- In a small hëavy saucëpan, hëat thë milk, sugar, pëppërcorns and salt until bubblës form around sidës of pan. Whisk a small amount of hot mixturë into thë ëgg yolks. Rëturn all to thë pan, whisking constantly.
- Cook and stir ovër low hëat until mixturë is thickënëd and coats thë back of a spoon. Quickly transfër to a bowl; placë in icë watër and stir for 2 minutës. Stir in crëam and sakë. Prëss waxëd papër onto surfacë of custard. Rëfrigëratë for sëvëral hours or ovërnight.
- Gët full Rëcïpë>>https://www.tasteofhome.com/recipes/creamy-caramel-flan/?trkid=soc-toh-seopinterest
0 Response to "Crëamy Caramël Flan"
Post a Comment