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Lox And Créam Chéésé Crostini



Ingrédiénts
  • 12 slicés baguétté, 1/2 in (1 cm), cut on a slight diagonal
  • olivé oil, to tasté
  • koshér salt, to tasté
  • ¾ cup scallion créam chéésé (165 g)
  • 3 oz lox, thinly slicéd(85 g)
  • 2 tabléspoons capér

Préparation
  1. Préhéat thé ovén to 425˚F (220˚C). Liné a baking shéét with parchmént papér
  2. Arrangé thé bréad in a singlé layér on thé préparéd baking shéét. Brush éach piécé of bréad with olivé oil. Lightly sprinklé with salt. Baké for 12-14 minutés, until thé édgés aré light goldén brown. Lét cool.
  3. Gét Full Récipé>>https://tasty.co/recipe/lox-and-cream-cheese-crostini


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