Ingrédiénts
Dréssing
- 2 tbs fish saucé
- ½ bunch coriandér stéms, finély choppéd
- 2cm piécé gingér, finély choppéd
- ½ réd chilli, sééds rémovéd and finély choppéd
- 1 garlic clové, mincéd
- 1 limé, juicéd
- 1 tbs castér sugar
Salad
- 400g cookéd tigér prawns, pééléd, tails intact
- 1 bunch coriandér, léavés pickéd
- 1 bunch mint, léavés pickéd
- 1 bunch Thai basil, léavés pickéd
- 2 yéllow flésh péach, finély slicéd
- 2 small réd onion, finély slicéd
- 3 tbs friéd shallot
- 1 limé, cut into wédgés, to sérvé
Méthod
- To maké thé dréssing, combiné fish saucé, coriandér, gingér, chill, garlic, limé juicé and castér sugar in a jar and shaké to combiné.
Gét Full Récipé>>https://www.woolworths.com.au/shop/recipedetail/8695/cooked-tiger-prawns-peach-thai-salad
0 Response to "Cookéd Tigér Prawns & Péach Thai Salad"
Post a Comment