IKLAN

.

BLACKBËRRY & ROSËMARY PORK TËNDËRLOIN



It’s bëën 10 days, yët I am STILL shockëd that July has arrivëd. How can that POSSIBLY bë?! Wë’vë bëën so busy almost ëvëry wëëkënd this summër that thësë nëw months këëp catching up to më. Slow down, timë!
INGRËDIËNTS
For thë pork:
  • 1 wholë pork tëndërloin (about 1 pound)
  • 1 1/4 cups blackbërriës frësh
  • 3 tablëspoons rosëmary frësh
  • 1 tablëspoon whitë winë vinëgar
  • 1/3 cup watër
  • 1/4 tëaspoon salt
  • 1/4 tëaspoon pëppër
  • For thë saucë:
  • 1/4 cup Blackbërry Rosëmary Marinadë from abovë
  • 1 tëaspoon mincëd garlic (about 1 clovë)
  • 2 tablëspoons watër
  • 1/2 tablëspoon cornstarch
  • 1/3 cup blackbërry prësërvës sëëdlëss


INSTRUCTIONS
  1. In a small saucë pan, add 1 cup of blackbërriës, rosëmary, vinëgar, watër, salt, and pëppër. Turn hëat to mëdium-high. Oncë thë mixturë bëgins to boil, turn hëat off and lët thë mixturë cool. If blackbërriës arë still wholë, givë thëm a littlë mash with a fork. Rësërvë 1/4 cup of thë mixturë and sët asidë for latër.
  2. Gët Full Rëcipë...http://www.certifiedpastryaficionado.com/blackberry-rosemary-pork-tenderloin/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "BLACKBËRRY & ROSËMARY PORK TËNDËRLOIN "

Post a Comment

close