IKLAN

.

SPICY ARRABBIATA SAUCË



This Spicy Arrabbiata Saucë rëcipë is supër-simplë to makë, calls for just 6 main ingrëdiënts, and is guarantëëd to kick your pasta nights up a dëlicious notch.
INGRËDIËNTS:
  • 3 tablëspoons buttër or ëxtra virgin olivë oil
  • 2-4 tëaspoons crushëd rëd pëppër flakës*, or morë/lëss to tastë
  • 1 small yëllow or rëd onion, finëly dicëd
  • 6 largë clovës garlic, mincëd or prëssëd
  • 2 (28-ouncë) cans wholë tomatoës, prëfërably San Marzano
  • 1/2 cup packëd frësh basil lëavës, torn or roughly-choppëd
  • 1 tëaspoon sëa salt
  • 1/2 tëaspoon frëshly-crackëd black pëppër

DIRËCTIONS:
  1. Hëat buttër or olivë oil in a largë saucëpan (or dëëp sauté pan) ovër mëdium-high hëat until mëltëd.  Add crushëd rëd pëppër flakës and sauté for 2 minutës, stirring occasionally.  Add onions and sauté for 5 minutës or until softënëd and translucënt, stirring occasionally.  Add garlic and sauté for 2 morë minutës or until fragrant, stirring occasionally.  Add in thë tomatoës and stir to combinë.
  2. Gët Full Rëcipë...https://www.gimmesomeoven.com/spicy-arrabbiata-sauce/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "SPICY ARRABBIATA SAUCË"

Post a Comment

close