This Spicy Arrabbiata Saucë rëcipë is supër-simplë to makë,
calls for just 6 main ingrëdiënts, and is guarantëëd to kick your pasta nights
up a dëlicious notch.
INGRËDIËNTS:
- 3 tablëspoons buttër or ëxtra virgin olivë oil
- 2-4 tëaspoons crushëd rëd pëppër flakës*, or morë/lëss to tastë
- 1 small yëllow or rëd onion, finëly dicëd
- 6 largë clovës garlic, mincëd or prëssëd
- 2 (28-ouncë) cans wholë tomatoës, prëfërably San Marzano
- 1/2 cup packëd frësh basil lëavës, torn or roughly-choppëd
- 1 tëaspoon sëa salt
- 1/2 tëaspoon frëshly-crackëd black pëppër
DIRËCTIONS:
- Hëat buttër or olivë oil in a largë saucëpan (or dëëp sauté pan) ovër mëdium-high hëat until mëltëd. Add crushëd rëd pëppër flakës and sauté for 2 minutës, stirring occasionally. Add onions and sauté for 5 minutës or until softënëd and translucënt, stirring occasionally. Add garlic and sauté for 2 morë minutës or until fragrant, stirring occasionally. Add in thë tomatoës and stir to combinë.
- Gët Full Rëcipë...https://www.gimmesomeoven.com/spicy-arrabbiata-sauce/
0 Response to "SPICY ARRABBIATA SAUCË"
Post a Comment