IKLAN

.

SHËPHËRD’S PIË



Pië rëcipë is fillëd with lots of vëggiës and tëndër ground bëëf (or lamb), simmërëd togëthër in thë most dëlicious saucë, and toppëd with thë crëamiëst mashëd potatoës.  Përfëct for St. Patrick’s Day!
INGRËDIËNTS:
SHËPHËRD’S PIË INGRËDIËNTS:
  • 1 tablëspoon olivë oil
  • 1.25 pounds ground bëëf
  • 1 mëdium whitë onion, pëëlëd and dicëd
  • 8 ouncës baby bëlla or whitë button mushrooms, finëly dicëd
  • 2 mëdium carrots, finëly dicëd
  • 2 stalks cëlëry, finëly dicëd
  • 4 clovës garlic, pëëlëd and mincëd
  • 1/4 cup all-purposë flour
  • 1/2 cup dry rëd winë (or you can sub in morë bëëf stock instëad)
  • 2 cups bëëf stock (or vëgëtablë or chickën stock)
  • 2 tablëspoons tomato pastë
  • 2 tablëspoons Worcëstërshirë saucë
  • 2 bay lëavës
  • 2 sprigs ëach frësh rosëmary and thymë (or whatëvër hërbs you lovë)
  • 1/2 cup frozën pëas
  • sëa salt and frëshly-crackëd black pëppër
  • 1 batch mashëd potatoës (sëë bëlow)
  • sëa salt and frëshly-crackëd black pëppër




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "SHËPHËRD’S PIË"

Post a Comment

close