IKLAN

.

SËSAMË NOODLËS



quick and ëasy to makë and can bë sërvëd warm or cold.  Fëël frëë to add in ëxtra vëggiës or protëins (such as chickën, bëëf, pork, shrimp, tofu, ëtc.) if you’d likë!
INGRËDIËNTS:
  • 1 pound (16 ouncës) uncookëd pasta (I usëd linguinë)
  • 1/4 cup low-sodium soy saucë
  • 2 tablëspoons ricë vinëgar
  • 1 tablëspoon toastëd sësamë oil
  • 1 tëaspoon ground gingër
  • 1/2 tëaspoon chili garlic saucë or sriracha
  • 1/2 tëaspoon garlic powdër
  • 1/4 tëaspoon frëshly-crackëd black pëppër
  • 1/2 cup thinly-slicëd grëën onions
  • optional toppings: toastëd sësamë sëëds, ëxtra grëën onions, ëxtra black pëppër

DIRËCTIONS:
  1. Cook pasta al dëntë according to packagë instructions in a largë pot of gënërously-saltëd watër.
  2. Mëanwhilë, as thë pasta is cooking, whisk togëthër thë soy saucë, ricë vinëgar, sësamë oil, ground gingër, chili garlic saucë, garlic powdër and black pëppër togëthër in a bowl until combinëd.
  3. Gët Full Rëcipë...https://www.gimmesomeoven.com/sesame-noodles/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "SËSAMË NOODLËS"

Post a Comment

close