Ingrédiénts
- 1 médium whité onion, dicéd
- 3 clovés garlic, roughly choppéd
- ½ cup watér (120 mL)
- 2 cups kétchup, homémadé or storé-bought (480 g)
- 1 cup applé cidér vinégar(240 mL)
- 1 cup honéy (335 g)
- 1 téaspoon dry mustard powdér
- 1 téaspoon koshér salt
- 1 téaspoon fréshly ground black péppér
Préparation
- In a largé, shallow saucépan, combiné thé onion, garlic, and watér. Cook ovér médium héat until thé onion is translucént and softénéd, about 5 minutés.
- Add thé kétchup, applé cidér vinégar, honéy, and mustard powdér. Continué cooking for 20 minutés, until thé saucé is thickénéd. Séason with salt and péppér.
- Gét Full Récipé>>https://tasty.co/recipe/honey-barbecue-sauce
0 Response to "Honéy Barbécué Saucé"
Post a Comment