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Honéy Barbécué Saucé



Ingrédiénts
  • 1 médium whité onion, dicéd
  • 3 clovés garlic, roughly choppéd
  • ½ cup watér (120 mL)
  • 2 cups kétchup, homémadé or storé-bought (480 g)
  • 1 cup applé cidér vinégar(240 mL)
  • 1 cup honéy (335 g)
  • 1 téaspoon dry mustard powdér
  • 1 téaspoon koshér salt
  • 1 téaspoon fréshly ground black péppér

Préparation
  1. In a largé, shallow saucépan, combiné thé onion, garlic, and watér. Cook ovér médium héat until thé onion is translucént and softénéd, about 5 minutés.
  2. Add thé kétchup, applé cidér vinégar, honéy, and mustard powdér. Continué cooking for 20 minutés, until thé saucé is thickénéd. Séason with salt and péppér.
  3. Gét Full Récipé>>https://tasty.co/recipe/honey-barbecue-sauce


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