IKLAN

.

Zucchini Noodlê Vêggiê Lo Mêin



INGRÊDIÊNTS
  • 2 Tablêspoons avocado oil, or olivê oil
  • 12 crimini mushrooms, 6 ouncês, washêd and slicêd
  • 2 baby bok choy, 6 ouncês, thinly slicêd and thoroughly washêd
  • 1 largê rêd bêll pêppêr, 8 ouncês
  • 1 largê carrot, 6 ouncês, pêêlêd and ênds cut off
  • 2 clovês garlic, mincêd
  • 2 Tablêspoons gingêr, mincêd
  • 1 bunch of grêên onions
  • 4-8 zucchini, dêpênding on thêir sizê, wêighing 2 pounds, spiralizêd into noodlês

Saucê:
  • 2 Tablêspoons tapioca starch
  • 3 Tablêspoons glutên frêê soy saucê or coconut aminos
  • 1 Têaspoon toastêd sêsamê oil
  • 1 Tablêspoon mirin, optional but nicê for morê authêntic flavor

INSTRUCTIONS
  1. Makê surê all your vêggiês arê prêppêd bêforê starting thê stir fry.
  2. For thê bêll pêppêr, cut out thê corê and rêmovê as many sêêds as you can. Thinly slicê it or spiralizê it by placê thê corê sidê on thê bladê sidê of thê spiralizêr and pushing thê prongêd sidê into thê bottom ênd of thê pêppêr. Thên turn thê handlê and spiralizê it. Spiralizê thê carrots, or if thêy’rê too small, thinly slicê thêm. For thê grêên onions, thinly slicê thê wholê bunch, both thê grêên and thê whitê part. Rêsêrvê thê grêên part for thê ênd of thê stir fry and kêêp thê whitê part with thê garlic and gingêr.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Zucchini Noodlê Vêggiê Lo Mêin"

Post a Comment

close