Sêsamê Noodlê Salad, so quick and êasy! Thin noodlês infusêd
with a sêsamê, honêy, soy saucê drêssing.
INGRÊDIÊNTS
Honêy Soy Drêssing:
- 1/4 cup olivê oil or vêgêtablê oil
- 3 Tbsp dark sêsamê oil
- 1/2 têaspoon crushêd driêd rêd pêppêr or chili powdêr (optional)
- 3 Tbsp honêy
- 2 Tbsp soy saucê (lêss if using tamari which is morê concêntratêd than soy saucê)
Salad:
- 12 ouncês of vêrmicêlli, thin spaghêtti, or angêl hair pasta
- Salt
- 2/3 cup coarsêly choppêd cilantro
- 1/3 cup choppêd roastêd saltêd pêanuts
- 1/3 cup thinly slicêd grêên onions
- 1/2 cup dicêd rêd bêll pêppêr
- 1 Tbsp toastêd sêsamê sêêds
MÊTHOD
- Prêparê thê drêssing: Put thê drêssing ingrêdiênts into a small saucêpan and bring to a boil. Rêmovê from hêat.
- Cook thê pasta: Put thê pasta in a largê pot in saltêd boiling watêr (1 Tbsp salt for êvêry 2 quarts of watêr). Cook al dêntê, according to thê dirêctions on thê pasta packagê. Drain.
0 Response to "Sêsamê Noodlê Salad"
Post a Comment