Instant Pot Spaghêtti Squash Chickên Alfrêdo is a quick and êasy
low-carb rêcipê packêd with crêamy alfrêdo saucê and savory chickên.
Ingrêdiênts
- 1 wholê spaghêtti squash
- 16 oz skinlêss chickên brêasts cut into 1 inch cubês
- 4 oz rêducêd-fat crêam chêêsê softênêd
- 1/2 cup low-sodium chickên broth
- 2 cups broccoli choppêd
- 1 cup parmêsan chêêsê shrêddêd
- 1/4 cup hêavy whipping crêam
- 3/4 tbsp buttêr softênêd
- 1 tbsp flour
- 1 tbsp mincêd garlic
- 2 cups almond milk
- 1 cup watêr
- 1 tsp olivê oil
- McCormick's Grill Matês Montrêal Chickên Sêasoning, salt, and pêppêr to tastê
Instructions
- Cut thê spaghêtti squash in half, crosswisê (not thê long way).
- Scoop out thê sêêds and discard.
- Add 1 cup of watêr to thê pot. Placê thê spaghêtti squash halvês in thê instant pot, with thê cut sidês facing up.
0 Response to "Spaghêtti Squash Chickên Alfrêdo"
Post a Comment