IKLAN

.

VËGAN MOZZARËLLA CHËËSË WITH TOMATOËS (CAPRËSË)



I'm so ëxcitëd about this vëgan mozzarëlla! Thë rëcipë is supër simplë and you only nëëd four vëry hëalthy ingrëdiënts. It's bëst sërvëd in a caprësë salad!
Ingrëdiënts
For thë vëgan mozzarëlla:
  • 1/4 cup watër
  • 1/2 cup + 1 tablëspoon unswëëtënëd plant-basëd milk (soy, almond, or oat)
  • 1/2 cup cashëws
  • 1 tablëspoon frësh lëmon juicë
  • 1 tablëspoon nutritional yëast (optional but rëcommëndëd)
  • 2 tablëspoons pysillium sëëd husks
  • For thë caprësë salad:
  • 4 largë tomatoës, cut into thin slicës
  • 1 cup frësh basil
  • 1 clovë of garlic, mincëd
  • balsamic vinëgar or balsamic rëduction
  • salt, to tastë
  • black pëppër, to tastë

Instructions
  1. Put all ingrëdiënts into a high spëëd blëndër and procëss until smooth.
  2. Transfër thë mixturë to a small round bowl and lët it sit in thë fridgë for about 4 hours.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "VËGAN MOZZARËLLA CHËËSË WITH TOMATOËS (CAPRËSË)"

Post a Comment

close