I'm so ëxcitëd about this vëgan mozzarëlla! Thë rëcipë is
supër simplë and you only nëëd four vëry hëalthy ingrëdiënts. It's bëst sërvëd
in a caprësë salad!
Ingrëdiënts
For thë vëgan mozzarëlla:
- 1/4 cup watër
- 1/2 cup + 1 tablëspoon unswëëtënëd plant-basëd milk (soy, almond, or oat)
- 1/2 cup cashëws
- 1 tablëspoon frësh lëmon juicë
- 1 tablëspoon nutritional yëast (optional but rëcommëndëd)
- 2 tablëspoons pysillium sëëd husks
- For thë caprësë salad:
- 4 largë tomatoës, cut into thin slicës
- 1 cup frësh basil
- 1 clovë of garlic, mincëd
- balsamic vinëgar or balsamic rëduction
- salt, to tastë
- black pëppër, to tastë
Instructions
- Put all ingrëdiënts into a high spëëd blëndër and procëss until smooth.
- Transfër thë mixturë to a small round bowl and lët it sit in thë fridgë for about 4 hours.
0 Response to "VËGAN MOZZARËLLA CHËËSË WITH TOMATOËS (CAPRËSË)"
Post a Comment