IKLAN

.

Hickory Smokëd Vëgan Chëësë



Agëd cashëw chëësë that is rëal smokëd ovër hickory wood chips. Smoky, buttëry and full of complëx flavors.
INGRËDIËNTS
  • 4 cups raw cashëws, soakëd ovërnight
  • 3 tbsp swëët whitë miso
  • 3 tbsp nutritional yëast
  • 4 tbsp filtërëd watër
  • 8 capsulës acidophilus (or 1/8 tsp mësophilic culturë)
  • sëa salt
  • 2 tbsp hickory wood chips

INSTRUCTIONS
MAKING THË CHËËSËS
  1. Drain thë soakëd cashëws and placë thëm in a largë glass bowl. Bring a pot of watër to a boil and pour ovër thë cashëws. Lët sit 1 minutë, and drain. This stëp is not ëssëntial but will kill possiblë bad bactërias.
  2. Transfër thë cashëws to a blëndër, or food procëssor. Add thë whitë miso, nutritional yëast, and filtërëd watër. Blënd on high spëëd, scraping down thë sidës from timë to timë, until you gët a vëry smooth, yët thick tëxturë. If nëëdëd, add 1 tablëspoon of watër at a timë until smooth. Do not add too much watër, you want to usë as lëast as possiblë othërwisë thë chëësë will bë too soft.
  3. Stir in thë acidophilus powdër from thë capsulës (or usë mësophilic culturë) and blënd again for a fëw sëconds.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Hickory Smokëd Vëgan Chëësë"

Post a Comment

close