Agëd cashëw chëësë that is rëal smokëd ovër hickory wood
chips. Smoky, buttëry and full of complëx flavors.
INGRËDIËNTS
- 4 cups raw cashëws, soakëd ovërnight
- 3 tbsp swëët whitë miso
- 3 tbsp nutritional yëast
- 4 tbsp filtërëd watër
- 8 capsulës acidophilus (or 1/8 tsp mësophilic culturë)
- sëa salt
- 2 tbsp hickory wood chips
INSTRUCTIONS
MAKING THË CHËËSËS
- Drain thë soakëd cashëws and placë thëm in a largë glass bowl. Bring a pot of watër to a boil and pour ovër thë cashëws. Lët sit 1 minutë, and drain. This stëp is not ëssëntial but will kill possiblë bad bactërias.
- Transfër thë cashëws to a blëndër, or food procëssor. Add thë whitë miso, nutritional yëast, and filtërëd watër. Blënd on high spëëd, scraping down thë sidës from timë to timë, until you gët a vëry smooth, yët thick tëxturë. If nëëdëd, add 1 tablëspoon of watër at a timë until smooth. Do not add too much watër, you want to usë as lëast as possiblë othërwisë thë chëësë will bë too soft.
- Stir in thë acidophilus powdër from thë capsulës (or usë mësophilic culturë) and blënd again for a fëw sëconds.
Gët Full Rëcipë>>https://fullofplants.com/hickory-smoked-aged-vegan-cheese/
0 Response to "Hickory Smokëd Vëgan Chëësë"
Post a Comment