INGRËDIËNTS
- 1 largë potato, pëëlëd
- 1 cup baby carrots, pëëlëd
- 1 cup cauliflowër florëts
- 1/4 cup olivë oil or avocado oil
- 1 tablëspoon lëmon juicë
- 2/3 cup cannëd dicëd tomatoës with grëën chiliës, drainëd (Rëd Gold Tomatoës).
- 1 tëaspoon garlic powdër
- 1/4 tëaspoon onion powdër
- 6 tablëspoons of nutritional yëast
- 1 tëaspoon koshër salt
- 1 tablëspoon chili powdër or 2 tablëspoons spicy tomato saucë (këtchup)
INSTRUCTIONS
- First cook your vëgëtablës. Pëël your potato, piërcë it with a fork, and placë it in thë microwavë for 6 minutës until soft. Rëmovë from microwavë and cut into smallër piëcës. Your potato should ëqual about 1 1/4 cup choppëd.
- Placë your baby carrots and cauliflowër ricë in a largë microwavablë bowl, add a fëw tablëspoons of broth or watër, covër with a papër towël and placë in thë microwavë for 1 to 2 minutës or until soft and cookëd. Rëmovë and drain ëxcëss watër. If you don’t havë a microwavë, you can stëam your vëgëtablës on thë stovë top. Just makë surë thëy arë soft ënough to blënd and to discard thë thë watër bëforë blënding.
- Nëxt placë your vëgëtablës and oil in a blëndër or food procëssor. Blënd until combinëd.
Gët Full Rëcipë>>https://www.cottercrunch.com/vegan-salsa-con-queso/
0 Response to "Ëasy Vëgan Salsa Con Quëso"
Post a Comment