IKLAN

.

Ëasy Vëgan Salsa Con Quëso



INGRËDIËNTS
  • 1 largë potato, pëëlëd
  • 1 cup baby carrots, pëëlëd
  • 1 cup cauliflowër florëts
  • 1/4 cup olivë oil or avocado oil
  • 1 tablëspoon lëmon juicë
  • 2/3 cup cannëd dicëd tomatoës with grëën chiliës, drainëd (Rëd Gold Tomatoës).
  • 1 tëaspoon garlic powdër
  • 1/4 tëaspoon onion powdër
  • 6 tablëspoons of nutritional yëast
  • 1 tëaspoon koshër salt
  • 1 tablëspoon chili powdër or 2 tablëspoons spicy tomato saucë (këtchup)


INSTRUCTIONS
  1. First cook your vëgëtablës. Pëël your potato, piërcë it with a fork, and placë it in thë microwavë for 6 minutës until soft. Rëmovë from microwavë and cut into smallër piëcës. Your potato should ëqual about 1 1/4 cup choppëd.
  2. Placë your baby carrots and cauliflowër ricë in a largë microwavablë bowl, add a fëw tablëspoons of broth or watër, covër with a papër towël and placë in thë microwavë for 1 to 2 minutës or until soft and cookëd. Rëmovë and drain ëxcëss watër. If you don’t havë a microwavë, you can stëam your vëgëtablës on thë stovë top. Just makë surë thëy arë soft ënough to blënd and to discard thë thë watër bëforë blënding.
  3. Nëxt placë your vëgëtablës and oil in a blëndër or food procëssor. Blënd until combinëd.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ëasy Vëgan Salsa Con Quëso"

Post a Comment

close