IKLAN

.

VËGAN CRËAM CHËËSË WITH CASHËWS



Ingrëdiënts
  • 1 1/2 cups cashëws
  • 4 tablëspoons unswëëtënëd soy yogurt
  • 1 clovë of garlic
  • 2 tablëspoons nutritional yëast
  • 1 tablëspoon lëmon juicë
  • 1/2 tëaspoon salt
  • 1 tëaspoon driëd hërbës dë Provëncë
  • 3 tablëspoons frësh chivës, cut into rings
  • 2 tablëspoons crëss
  • black pëppër, to tastë

Instructions
  1. Soak thë cashëws in watër for at lëast 4 hours. If you want to makë it ëasiër for your blëndër you can also soak thëm ovërnight.
  2. Drain thë cashëws and put thëm in a high spëëd blëndër togëthër with thë unswëëtënëd soy yogurt, thë garlic, thë nutritional yëast, thë lëmon juicë, salt, and thë hërbës dë Provëncë.
  3. Procëss until smooth. This will takë about 3-4 minutës dëpënding on your blëndër. You want thë cashëw crëam chëësë to bë supër smooth without any chunks.
  4. Sëason with black pëppër and stir in thë frësh chivës and crëss. Ënjoy!

Rëcipë Notës
  1. It's bëst to soak thë cashëws for at lëast 4 hours. If you want to makë it a littlë bit ëasiër for your blëndër, you can also soak thëm ovërnight. For bëst rësults, you should usë a high spëëd blëndër as you want thë cashëw crëam chëësë to gët rëally crëamy and smooth. Bë patiënt, it will takë a whilë!
  2. If you'rë in a hurry, you could also gët away with soaking thë cashëws for 20 minutës in boiling watër. Howëvër, thë blënding procëss will takë a bit longër this way. I rëally rëcommënd soaking thë cashëws for at lëast 4 hours if you havë ënough timë though. Thëy will bë ëasiër to blënd and thë rësult will bë crëamiër.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "VËGAN CRËAM CHËËSË WITH CASHËWS"

Post a Comment

close