IKLAN

.

Vëgan Agëd Camëmbërt Chëësë



Thë bëst vëgan agëd chëësë. It tastës just likë a rëal camëmbërt and has a whitë and flowëry rind!
INGRËDIËNTS
  • 4 cups raw cashëws
  • 8 capsulës vëgan probiotic (Acidophilus) or 1/8 tsp mësophilic
  • 8–10 tbsp filtërëd watër
  • 4 drops (1/8 tsp) of pënicillium candidum
  • 2 tsp sëa salt

INSTRUCTIONS
THË DAY BËFORË
  1. Soak thë cashëws in filtërëd watër for at lëast 5 hours or ovërnight.

FORMING THË CHËËSË
  1. Drain thë cashëws and placë thëm in a largë glass bowl. Bring a largë pot of watër to a boil. Oncë boiling, pour thë watër dirëctly onto thë cashëws. Lët sit 1-2 minutës and drain thë cashëws again. This stëp will hëlp kill possiblë bactërias.
  2. Placë thë cashëws in thë bowl of a blëndër or food procëssor. Add 8 tablëspoons of filtërëd watër. Blënd on high spëëd, scraping down thë sidës from timë to timë, until you gët a vëry smooth and thick mixturë. This stëp might takë about 10 minutës dëpënding on your blëndër.
  3. Opën thë probiotic capsulës and add thë powdër to thë bowl.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Vëgan Agëd Camëmbërt Chëësë"

Post a Comment

close