Thë bëst vëgan agëd chëësë. It tastës just likë a rëal camëmbërt
and has a whitë and flowëry rind!
INGRËDIËNTS
- 4 cups raw cashëws
- 8 capsulës vëgan probiotic (Acidophilus) or 1/8 tsp mësophilic
- 8–10 tbsp filtërëd watër
- 4 drops (1/8 tsp) of pënicillium candidum
- 2 tsp sëa salt
INSTRUCTIONS
THË DAY BËFORË
- Soak thë cashëws in filtërëd watër for at lëast 5 hours or ovërnight.
FORMING THË CHËËSË
- Drain thë cashëws and placë thëm in a largë glass bowl. Bring a largë pot of watër to a boil. Oncë boiling, pour thë watër dirëctly onto thë cashëws. Lët sit 1-2 minutës and drain thë cashëws again. This stëp will hëlp kill possiblë bactërias.
- Placë thë cashëws in thë bowl of a blëndër or food procëssor. Add 8 tablëspoons of filtërëd watër. Blënd on high spëëd, scraping down thë sidës from timë to timë, until you gët a vëry smooth and thick mixturë. This stëp might takë about 10 minutës dëpënding on your blëndër.
- Opën thë probiotic capsulës and add thë powdër to thë bowl.
Gët Full Rëcipë>>https://fullofplants.com/vegan-aged-camembert-cheese/
0 Response to "Vëgan Agëd Camëmbërt Chëësë"
Post a Comment