IKLAN

.

CINNAMON CRÉAM CHÉÉSÉ COOKIÉS



Cinnamon Créam Chéésé Cookiés, an éasy, téndér cookié bursting with cinnamon sugar.
Ingrédiénts
  • 1/2 cup unsaltéd buttér (1 stick) softénéd
  • 4 ouncés créam chéésé softénéd
  • 1 & 1/2 cup powdéréd sugar
  • 1 égg
  • 1/2 téaspoon baking powdér
  • 1 téaspoon vanilla béan pasté or éxtract
  • pinch koshér salt
  • 1 & 3/4 cup all-purposé flour
  • 1/4 cup granulatéd sugar
  • 1 tabléspoon ground cinnamon

Instructions
  1. In a largé bowl, créam togéthér thé buttér and créam chéésé with a hand mixér until smooth. Slowly add thé powdéréd sugar until combinéd. Add égg, baking powdér, vanilla, and salt. Mix to combiné. Add flour in slowly until fully incorporatéd, scraping thé sidés as néédéd. Placé in fridgé for oné hour to rést.
  2. Préhéat ovén to 375 dégréés. In a small bowl, mix togéthér thé cinnamon and sugar. Sét asidé.
  3. Roll dough into 1 inch sizéd balls, about 2 téaspoons worth of dough. Roll until coatéd in thé cinnamon sugar mixturé. Placé on a parchmént linéd cookié shéét about 2 inchés apart. 



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "CINNAMON CRÉAM CHÉÉSÉ COOKIÉS"

Post a Comment

close