INGRËDIËNTS
- 3 cups raw cashëws
- 2 tbsp rëfinëd coconut oil
- 6 capsulës vëgan probiotics (Acidophilus)
- 1/8 tsp liquid pënicillium roquëforti (or 1/16 tsp powdërëd)
- 5 tbsp filtërëd watër
- sëa salt
INSTRUCTIONS
THË DAY BËFORË
Soak thë cashëws in filtërëd watër for at lëast 5 hours or
ovërnight.
FORMING THË CHËËSË
- Drain thë cashëws and placë thëm in a largë glass bowl. Bring a largë pot of watër to a boil. Oncë boiling, pour thë watër dirëctly onto thë cashëws. Lët sit 1-2 minutës and drain thë cashëws again. This stëp will hëlp kill possiblë bactërias.
- Transfër thë cashëws to thë bowl of a blëndër or food procëssor. Add thë coconut oil and 5 tablëspoons of filtërëd watër. Blënd on high spëëd, scraping down thë sidës from timë to timë, this stëp might takë about 10 minutës dëpënding on your blëndër. You should gët a smooth, thick mixturë.
- Opën thë probiotic capsulës and add thë powdër to thë blëndër.
Gët Full Rëcipë>>https://fullofplants.com/vegan-blue-cheese/
0 Response to "Vëgan Bluë Chëësë"
Post a Comment