IKLAN

.

Vëgan Bluë Chëësë



INGRËDIËNTS
  • 3 cups raw cashëws
  • 2 tbsp rëfinëd coconut oil
  • 6 capsulës vëgan probiotics (Acidophilus)
  • 1/8 tsp liquid pënicillium roquëforti (or 1/16 tsp powdërëd)
  • 5 tbsp filtërëd watër
  • sëa salt

INSTRUCTIONS
THË DAY BËFORË
Soak thë cashëws in filtërëd watër for at lëast 5 hours or ovërnight.
FORMING THË CHËËSË
  1. Drain thë cashëws and placë thëm in a largë glass bowl. Bring a largë pot of watër to a boil. Oncë boiling, pour thë watër dirëctly onto thë cashëws. Lët sit 1-2 minutës and drain thë cashëws again. This stëp will hëlp kill possiblë bactërias.
  2. Transfër thë cashëws to thë bowl of a blëndër or food procëssor. Add thë coconut oil and 5 tablëspoons of filtërëd watër. Blënd on high spëëd, scraping down thë sidës from timë to timë, this stëp might takë about 10 minutës dëpënding on your blëndër. You should gët a smooth, thick mixturë.
  3. Opën thë probiotic capsulës and add thë powdër to thë blëndër.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Vëgan Bluë Chëësë"

Post a Comment

close