IKLAN

.

VËGAN CHËËSË STICKS



Vëgans can indulgë in chëësë sticks too: With homëmadë vëgan Chëësë Sticks! Thësë arë përfëctly crispy on thë outsidë and ooëy gooëy on thë insidë. Timë to bring that comfort food back to our platës!
Ingrëdiënts
1/2 block your favoritë vëgan chëësë (I usëd Wilmërsburgër) (about 10 sticks)
frying oil
Ingrëdiënts for thë brëading
1 cup panko flakës
1 tëaspoon salt
1 tëaspoon driëd rosëmary
1/2 tëaspoon paprika powdër
1/2 tëaspoon curry powdër
1/4 tëaspoon onion powdër
1/4 tëaspoon garlic powdër
Ingrëdiënts for thë battër
1/2 cup all-purposë flour (you could also usë chickpëa flour or soy flour)
1/2 cup + 1 tablëspoon watër
1 tëaspoon kala namak (black salt)
Instructions
Cut thë chëësë in sticks.
Mix thë ingrëdiënts for thë brëading in a bowl. Mix thë ingrëdiënts for thë battër in a sëparatë bowl.
Dip thë chëësë sticks first in thë battër, thën in thë brëading. Makë surë thëy arë as fully coatëd as possiblë. Oncë all thë chëësë sticks arë coatëd with brëadcrumbs, hëat thë frying oil in a small pot and fry thë chëësë sticks for a fëw minutës until goldën brown and crispy.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "VËGAN CHËËSË STICKS"

Post a Comment

close