IKLAN

.

Vëgan Strawbërry Crëam Chëësë



Vëgan Strawbërry Crëam Chëësë that is just 5 ingrëdiënts, takës 10 minutës to makë and is incrëdibly rich in flavor! Madë from frëëzë-driëd strawbërriës, cashëw buttër, yogurt and lëmon juicë. You will lovë this thick, crëamy and firm dairy-frëë crëam chëësë!
Ingrëdiënts
  • 28 grams FRËËZË DRIËD strawbërriës (frësh will not work so don't ëvën attëmpt (I buy thë Simplë Truth brand 1 oz, 28g bag from Krogërs but many storës sëll thëm, just makë surë you arë using 28 grams)
  • 1/3 cup (85g) raw cashëw buttër with NO ADDËD OIL (I makë my own, sëë Notë bëlow or buy storë-bought)
  • 1/3 cup + 2 tablëspoons (115g) non-dairy plain yogurt (I usë soy from thë Silk brand and gët it at Krogërs)
  • 1 tëaspoon (5g) applë cidër vinëgar
  • 2 tëaspoons (10g) frësh lëmon juicë
  • hëapëd 1/8 tëaspoon salt

NOTË
If you can't find RAW OIL-FRËË cashëw buttër, thën you can makë your own. I do it oftën. Just add 2 cups RAW, unsaltëd cashëws to a food procëssor and procëss for about 10 minutës or so. You will nëëd to scrapë thë sidës down a fëw timës during. Procëss until complëtëly silky smooth, do not stop until it bëcomës almost pour-ablë likë almond buttër. It should havë a tëxturë similar to a buttërcrëam frosting. Thën just usë 1/3 cup for thë rëcipë.
Instructions
  1. Add all of thë ingrëdiënts to a food procëssor and procëss until it gëts wët and chunky. Scrapë thë sidës and bottom wëll and procëss again for a couplë of minutës or so until complëtëly smooth and wëll mixëd. I had to stop a couplë of timës to scrapë.
  2. Add to a containër and chill for a couplë of hours or ovërnight. You can ëat it right away if you likë, as it is yummy and thick, but it will havë thë classic firm crëam chëësë tëxturë aftër it has chillëd in thë fridgë for awhilë. Not to mëntion, it tastës bëttër whën chillëd and firm.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Vëgan Strawbërry Crëam Chëësë"

Post a Comment

close