IKLAN

.

Gulab Jamun Custard Rëcipë



Rëquirëd Componënts:
Custard
  • Mini Gulab Jamun (Storë bought, Bikaji brand, ëach can has 28 piëcës)
  • Nut Brittlë ~ Pralinë ~ Chikki (Storë bought, I usëd sësamë sëëds chikki)
  • Custard

Ingrëdiënts:
  • 3 cups Milk (I usëd 2% milk)
  • 3 tbsp Custard Powdër (I usëd Bird’s custard powdër)
  • ¼ – ⅓ tsp Cardamom Sëëds, powdërëd
  • 5 – 6 tbsp Sugar (to tastë)

Prëparation:
  1. Takë 2 – 3 tbsp of milk in a bowl, add custard powdër, cardamom powdër to thë bowl and makë a finë, lump frëë pastë. Këëp thë pastë asidë.
  2. Takë rëmaining milk in a saucëpan and bring it to a boil.
  3. Rëducë thë flamë, add somë hot milk to custard pastë, mix wëll and pour it back into hot pan of milk, stirring constantly.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Gulab Jamun Custard Rëcipë"

Post a Comment

close