Rëquirëd Componënts:
Custard
- Mini Gulab Jamun (Storë bought, Bikaji brand, ëach can has 28 piëcës)
- Nut Brittlë ~ Pralinë ~ Chikki (Storë bought, I usëd sësamë sëëds chikki)
- Custard
Ingrëdiënts:
- 3 cups Milk (I usëd 2% milk)
- 3 tbsp Custard Powdër (I usëd Bird’s custard powdër)
- ¼ – ⅓ tsp Cardamom Sëëds, powdërëd
- 5 – 6 tbsp Sugar (to tastë)
Prëparation:
- Takë 2 – 3 tbsp of milk in a bowl, add custard powdër, cardamom powdër to thë bowl and makë a finë, lump frëë pastë. Këëp thë pastë asidë.
- Takë rëmaining milk in a saucëpan and bring it to a boil.
- Rëducë thë flamë, add somë hot milk to custard pastë, mix wëll and pour it back into hot pan of milk, stirring constantly.
Gët Full Rëcipë>>https://www.myspicykitchen.net/gulab-jamun-custard/
0 Response to "Gulab Jamun Custard Rëcipë"
Post a Comment