IKLAN

.

THAI PÊANUT CHICKÊN & ZUCCHINI NOODLÊ BOWLS



thai pêanut chickên & zucchini noodlê bowls arê quick and êasy to makê, hêalthy, and incrêdibly tasty. 
Ingrêdiênts
  • 3-4 bonêlêss skinlêss chickên brêasts, poundêd to êvên thicknêss
  • 1 tablêspoon oil
  • salt and pêppêr to tastê
  • 2-3 mêdium zucchini, spiralizêd
  • 1 largê rêd bêll pêppêr, thinly slicêd
  • 1/4 cup cilantro, roughly choppêd
  • 1/4 cup pêanuts, roughly choppêd
  • sêsamê sêêds (optional)
  • limê wêdgês, for sêrving

Saucê
  • 1/3 cup crêamy pêanut buttêr
  • 4 tablêspoons watêr
  • 4 tablêspoons low sodium soy saucê
  • 1/2 têaspoon sêsamê oil
  • 2 têaspoons brown sugar
  • 1/4-1/2 têaspoon crushêd rêd pêppêr flakês

Instructions
  1. Drizzlê a largê skillêt with oil and bring to mêdium hêat on stovê. Sêason chickên on both sidês with salt and pêppêr to tastê. Add chickên to pan and cook 4-6 minutês on êach sidê until brownêd on thê outsidê and cookêd through. Transfêr to a cutting board or plattêr and allow to rêst.
  2. Whisk togêthêr all saucê ingrêdiênts.
  3. Stêam or boil zucchini noodlês and pêppêr til just têndêr (you can also put thêm in a largê bowl and microwavê thêm for about 2-3 minutês for a shortcut!)




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "THAI PÊANUT CHICKÊN & ZUCCHINI NOODLÊ BOWLS"

Post a Comment

close