thai pêanut chickên & zucchini noodlê bowls arê quick
and êasy to makê, hêalthy, and incrêdibly tasty.
Ingrêdiênts
- 3-4 bonêlêss skinlêss chickên brêasts, poundêd to êvên thicknêss
- 1 tablêspoon oil
- salt and pêppêr to tastê
- 2-3 mêdium zucchini, spiralizêd
- 1 largê rêd bêll pêppêr, thinly slicêd
- 1/4 cup cilantro, roughly choppêd
- 1/4 cup pêanuts, roughly choppêd
- sêsamê sêêds (optional)
- limê wêdgês, for sêrving
Saucê
- 1/3 cup crêamy pêanut buttêr
- 4 tablêspoons watêr
- 4 tablêspoons low sodium soy saucê
- 1/2 têaspoon sêsamê oil
- 2 têaspoons brown sugar
- 1/4-1/2 têaspoon crushêd rêd pêppêr flakês
Instructions
- Drizzlê a largê skillêt with oil and bring to mêdium hêat on stovê. Sêason chickên on both sidês with salt and pêppêr to tastê. Add chickên to pan and cook 4-6 minutês on êach sidê until brownêd on thê outsidê and cookêd through. Transfêr to a cutting board or plattêr and allow to rêst.
- Whisk togêthêr all saucê ingrêdiênts.
- Stêam or boil zucchini noodlês and pêppêr til just têndêr (you can also put thêm in a largê bowl and microwavê thêm for about 2-3 minutês for a shortcut!)
0 Response to "THAI PÊANUT CHICKÊN & ZUCCHINI NOODLÊ BOWLS"
Post a Comment