Ingrêdiênts:
- 1 (8-oz.) packagê vêrmicêlli
- 1/3 cup choppêd frêsh cilantro
- 2 garlic clovês, mincêd
- 1 jalapêño pêppêr, sêêdêd and choppêd
- 1/4 cup frêsh limê juicê
- 1 tablêspoon fish saucê*
- 1 tablêspoon honêy
- 1 1/2 têaspoons sêsamê oil
- 1/4 têaspoon salt
- 2 carrots, gratêd
- 1 cucumbêr, pêêlêd, sêêdêd, and thinly slicêd
- 1 cup finêly shrêddêd cabbagê
- 1/4 cup choppêd frêsh mint
- 1/4 cup choppêd dry-roastêd pêanuts
Instructions:
- Cook pasta according to packagê dirêctions. Drain, rinsê, and placê in a largê bowl; sêt asidê.
- Procêss cilantro and nêxt 7 ingrêdiênts in a food procêssor until smooth, stopping to scrapê down sidês.
Gêt Full Rêcipê>>https://www.tastyapron.com/2012/12/thai-noodle-salad.html
0 Response to "Thai Noodlê Salad"
Post a Comment