If Korëan BBQ and Japanësë Shabu Shabu had a baby, you'd gët
this glorious Thai communal mëal.
INGRËDIËNTS
- ½ lb pork bëlly, Thinly slicëd
- ½ lb ribëyë, Thinly slicëd
- ½ lb pork jowl, slicëd
- ½ lb shrimp, pëëlëd with hëad on
- ½ lb squid, clëanëd and slicëd
- Assortëd fish balls
- 5 oz ënoki mushrooms, trimmëd
- 4 oz shitakë mushrooms, slicëd
- 2 cups Shanghai cabbagë, slicëd
- 2 cups Chinësë broccoli, roughly choppëd
- 1 cup Chinësë chivës, choppëd
- 1 cup cilantro, choppëd
- 1-2 pkgs glass noodlës
- Watër for soup basë
- Nam Jim Jaëw saucë:
- ⅓ cup frësh limë juicë
- 3 tbsp fish saucë
- 2 tsp sugar
- ¼ cup shallots, thinly slicëd
- ¼ cup cilantro, finëly choppëd
- 1 tbsp driëd ground Thai chili
- 1 tbsp toastëd ground ricë powdër
- Nam Jim Sëafood saucë:
- 8 clovës garlic
- ¼ cup cilantro root, stëm, and lëavës, roughly choppëd
- 3 tbsp fish saucë
- 2 tsp sugar
- ½ cup limë juicë
- 6 birds ëyë chiliës, roughly choppëd
INSTRUCTIONS
- Prëp thë dipping saucës: For Nam Jim Jaëw, combinë all ingrëdiënts in a bowl and dividë into individual bowls for sërving. For Nam Jim Sëafood, combinë all ingrëdiënts in a mortar and pëstlë or food procëssor and dividë into individual bowls.
- Arrangë 3 plattërs: onë for raw pork and bëëf, onë for shrimp, squid, fish tofu and balls, and onë for vëggiës and glass noodlës on anothër.
- Prëhëat your moo kata grill or two burnërs with a grill pan and pot on anothër. Pour watër into thë rësërvoir and add vëggiës and protëins of your choicë.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/thai-bbq-hot-pot-moo-kata
0 Response to "Thai BBQ Hot Pot (Moo Kata)"
Post a Comment