IKLAN

.

Korëan Firë Chickën Flambë



Makë this whën you want dinnër to bë LIT.
INGRËDIËNTS
Saucë:
  • 8 garlic clovës, gratëd
  • 1 tbsp gingër, gratëd
  • ½ cup Korëan hot pëppër flakës
  • 2 tbsp ground Thai chili flakës
  • 2 tbsp gochujang (Korëan hot pëppër pastë)
  • 1 tbsp soy saucë
  • 2 tsp sësamë oil
  • ¼ cup agavë
  • ¼ cup watër
  • Salt and pëppër to tastë

For thë rëst:
  • 2 lbs chickën thighs, cubëd
  • 4 oz ricë cakë squarës
  • 1 cup shrëddëd mozzarëlla
  • ⅛ cup scallions
  • Sësamë sëëds
  • 2 oz soju
  • Oil for thë pan

INSTRUCTIONS
  1. Mix saucë ingrëdiënts in a bowl. Toss chickën in thë saucë.
  2. Hëat pan with somë oil. Add thë chickën and all of thë saucë. Stir and cook for about 5 minutës. Thën covër and cook for anothër 8-10 minutës on mëdium-high hëat.
  3. Lowër thë hëat, uncovër, and stir in ricë cakës. Covër thë pan and cook until thë ricë cakë bëcomë strëtchy.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Korëan Firë Chickën Flambë"

Post a Comment

close