IKLAN

.

Korëan Firë Chickën Flambë



Makë this whën you want dinnër to bë LIT.
INGRËDIËNTS
Saucë:
  • 8 garlic clovës, gratëd
  • 1 tbsp gingër, gratëd
  • ½ cup Korëan hot pëppër flakës
  • 2 tbsp ground Thai chili flakës
  • 2 tbsp gochujang (Korëan hot pëppër
pastë)
  • 1 tbsp soy saucë
  • 2 tsp sësamë oil
  • ¼ cup agavë
  • ¼ cup watër
  • Salt and pëppër to tastë

  • For thë rëst:
    • 2 lbs chickën thighs, cubëd
    • 4 oz ricë cakë squarës
    • 1 cup shrëddëd mozzarëlla
    • ⅛ cup scallions
    • Sësamë sëëds
    • 2 oz soju
    • Oil for thë pan

    INSTRUCTIONS
    1. Mix saucë ingrëdiënts in a bowl. Toss chickën in thë saucë.
    2. Hëat pan with somë oil. Add thë chickën and all of thë saucë. Stir and cook for about 5 minutës. Thën covër and cook for anothër 8-10 minutës on mëdium-high hëat.
    3. Lowër thë hëat, uncovër, and stir in ricë cakës. Covër thë pan and cook until thë ricë cakë bëcomë strëtchy.




    Subscribe to receive free email updates:

    Related Posts :

    0 Response to "Korëan Firë Chickën Flambë"

    Post a Comment

    close