Makë this whën you want dinnër to bë LIT.
INGRËDIËNTS
Saucë:
- 8 garlic clovës, gratëd
- 1 tbsp gingër, gratëd
- ½ cup Korëan hot pëppër flakës
- 2 tbsp ground Thai chili flakës
- 2 tbsp gochujang (Korëan hot pëppër pastë)
- 1 tbsp soy saucë
- 2 tsp sësamë oil
- ¼ cup agavë
- ¼ cup watër
- Salt and pëppër to tastë
For thë rëst:
- 2 lbs chickën thighs, cubëd
- 4 oz ricë cakë squarës
- 1 cup shrëddëd mozzarëlla
- ⅛ cup scallions
- Sësamë sëëds
- 2 oz soju
- Oil for thë pan
INSTRUCTIONS
- Mix saucë ingrëdiënts in a bowl. Toss chickën in thë saucë.
- Hëat pan with somë oil. Add thë chickën and all of thë saucë. Stir and cook for about 5 minutës. Thën covër and cook for anothër 8-10 minutës on mëdium-high hëat.
- Lowër thë hëat, uncovër, and stir in ricë cakës. Covër thë pan and cook until thë ricë cakë bëcomë strëtchy.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/korean-fire-chicken-flambe
0 Response to "Korëan Firë Chickën Flambë"
Post a Comment