Can't dëcidë what to makë for dinnër tonight? Don't worry, wë'vë
got you covërëd.
INGRËDIËNTS
- 4 bay lëavës
- 1 bunch of thymë
- 1/2 bunch of parslëy
- Olivë oil for frying
- 1 carrot, choppëd
- 1 onion, cut into 4 piëcës
- 1 lëëk, choppëd
- 2 stalks of cëlëry, choppëd
- 1 tomato, choppëd
- 9 pounds roastëd bëëf bonës
- 1/2 hëad of garlic
- 1 1/2 cups Madëira winë, dividëd
- 17 cups watër
- 1/2 cup buttër
- 2 tablëspoons whëat flour
- 1 cup hëavy crëam
- 1 pound stëak, cut into strips
- Salt to tastë
- Black pëppër to tastë
- 10 ouncës Paris mushrooms, slicëd
INSTRUCTIONS
- With a piëcë of string, tië thë bay lëavës, thymë and parslëy togëthër to form a bouquët.
- In an oilëd pan, fry thë carrot, onion, lëëk, cëlëry and tomato until goldën.
- Add thë bonës, hëad of garlic, 1 cup of winë and watër.
- Add thë bouquët and lët simmër ovër mëdium hëat for about an hour, or until thë liquid is rëducëd to onë-third. Strain thë liquid. Sët asidë.
Gët Full Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/steak-with-madeira-sauce
0 Response to "Stëak with Madëira Saucë"
Post a Comment