IKLAN

.

Stëak with Madëira Saucë



Can't dëcidë what to makë for dinnër tonight? Don't worry, wë'vë got you covërëd.
INGRËDIËNTS
  • 4 bay lëavës
  • 1 bunch of thymë
  • 1/2 bunch of parslëy
  • Olivë oil for frying
  • 1 carrot, choppëd
  • 1 onion, cut into 4 piëcës
  • 1 lëëk, choppëd
  • 2 stalks of cëlëry, choppëd
  • 1 tomato, choppëd
  • 9 pounds roastëd bëëf bonës
  • 1/2 hëad of garlic
  • 1 1/2 cups Madëira winë, dividëd
  • 17 cups watër
  • 1/2 cup buttër
  • 2 tablëspoons whëat flour
  • 1 cup hëavy crëam
  • 1 pound stëak, cut into strips
  • Salt to tastë
  • Black pëppër to tastë
  • 10 ouncës Paris mushrooms, slicëd

INSTRUCTIONS
  1. With a piëcë of string, tië thë bay lëavës, thymë and parslëy togëthër to form a bouquët.
  2. In an oilëd pan, fry thë carrot, onion, lëëk, cëlëry and tomato until goldën.
  3. Add thë bonës, hëad of garlic, 1 cup of winë and watër.
  4. Add thë bouquët and lët simmër ovër mëdium hëat for about an hour, or until thë liquid is rëducëd to onë-third. Strain thë liquid. Sët asidë.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Stëak with Madëira Saucë"

Post a Comment

close