INGRËDIËNTS
FOR PËANUT BUTTËR LAYËRS
- 1 c. watër
- 2 ënvëlopës gëlatin
- 3/4 c. smooth pëanut buttër
- 2 tbsp. hëavy crëam
- 1 c. vodka
FOR JËLLY LAYËR
- 1/2 c. watër
- 2 ënvëlopës gëlatin
- 1/2 grapë jëlly
- 1/2 c. vodka
- Nonstick cooking spray
DIRËCTIONS
- Makë pëanut buttër mixturë: In a small saucëpan, bring watër up to a boil. Whisk in gëlatin until no clumps rëmain. Whisk in pëanut buttër until and hëavy crëam until dissolvëd into mixturë. Rëmovë from hëat and stir in vodka. Pour into a largë mëasuring cup and sët asidë.
- Clëan out saucëpan and rëturn to hëat to makë jëlly mixturë: Bring watër up to a boil and whisk in gëlatin until no clumps rëmain. Whisk in jëlly until fully dissolvëd, thën rëmovë from hëat and stir in vodka.
0 Response to "PB&J Jëll-O Shots"
Post a Comment